Geitengolf


Kleine geitengolf-handleiding:

 

* WAT is Geitengolf?

Geit = Ziege (Nederlands/plat Duits). Geitengolf is een grappige variant op het gebruikelijke golfspel maar dan op een geitenweide. De dieren nemen de taak van Greenkeeper op zich, bewegen mogelijk een keer de bal of staan gewoon ook graag in de weg.

 

* Wie speelt Geitengolf?

Grote en kleine gasten zijn van harte welkom. De allerkleinsten kunnen ook op een geit rijden, dat noemen we dan polo. Er spelen twee teams (elk maximaal 6 personen) tegen elkaar.

 

*HOE speelt men Geitengolf?

Er zijn 9 holes met een start- en eindpunt. Doel van het spel is, om de bal in zo min mogelijk slagen in de hole te slaan. Het aantal slagen wordt bij iedere hole op het scoreformulier genoteerd. Let op: laat je scoreformulier niet opvreten.

 

Aansluitend nodig ons boerderijcafé uit voor een hapje en een drankje.

Tot dan. we zien elkaar op de golfbaan!

 

 

Speeltijden Geitengolf:

Onze geitengolfbaan is zaterdags en zondags van 10-18 uur geopend.

Belangrijke informatie voor het aanmelden!!!

Zaterdags tijdens openingstijden van de boerderijwinkel is aanmelden niet persé noodzakelijk, maar voor groepen wel raadzaam.

Zaterdags van 14-18 uur en zondags is aanmelden moet u zich wel vooraf aanmelden. Graag uiterlijk vrijdagavond telefonisch ( in geval van antwoordapparaat bellen we u zo spoedig mogelijk terug) of per email aanmelden. Dan geven we graag uitsluitsel over de vrije capaciteit en kunnen we verdere vragen beantwoorden. 

Hartelijk dank! 

 

Naar de prijslijst.